Додому НОВИНИ Влада і громада Дбаємо про безпеку: замінюємо газову колонку разом з 104.ua Клієнтський простір

Дбаємо про безпеку: замінюємо газову колонку разом з 104.ua Клієнтський простір

194
ПОДІЛИТИСЬ

Застарілі газові прилади – це і не економно, і небезпечно: витік газу або накопичення чадного газу в приміщенні може призвести до гибелі людей. 104.ua Клієнтський простір допоможе обрати нову газову колонку, а також запропонує комплексну послугу  по її заміні.

Газове обладнання старих зразків, яке відпрацювало 10-15 років та належним чином не обслуговувалося технічно, небезпечне: застаріла та «через раз» працююча автоматика, засмічені трубки, негерметичні клапани – все це може стати причиною аварійної ситуації, отруєння чадним газом або, навіть, загоряння та вибуху.

«На превеликий жаль, трапляються нещасні випадки, коли споживачі, нехтуючи власною безпекою, користуються приладами, які не обслуговують технічно, не ініціюють перевірку димових та вентиляційних каналів, або ж встановлюють газові прилади поруч із примусовою витяжкою чи у ванних кімнатах. Це грубі порушення експлуатації і ціна такої халатності – здоров’я», – розповідає майстер відділу технічного обслуговування Андрій Забродський.

Клієнти АТ «Житомиргаз», які замислилися замінити старий газовий водонагрівач на новий, можуть зробити це комплексно і в одному місці. Ваш персональний менеджер 104.ua Клієнтського простору допоможе обрати газовий прилад необхідної потужності та підготує усі папери для його заміни.

Комплексна заміна газового водонагрівача (колонки) включає  в себе виконання демонтажу старого та підключення нового газового приладу, заміну кранів, шлангів та інших комплектуючих, офіційну реєстрацію приладу, гарантію та сервіс.

«Клієнту не потрібно самому шукати прилад потрібних технічних характеристик, потім витрачати час на пошук майстрів, що мають відповідні дозволи на «газові» роботи і піклуватися ще й про правильність оформлення паперів. Все це клієнт отримає у нас, в одному місці. До того ж ми гарантуємо професійність виконаних робіт» – розповідає менеджер 104.ua Клієнтський простір Тетяна Войтенко.

Комплексна послуга по заміні колонки коштує 4 800 грн нею можна скористатися за умови:

  1. Купівлі колонки у 104.ua Клієнтський простір або на market.104.ua.
  2. Якщо не змінюється місце розташування приладу.
  3. Потужність котла лишається такою ж.
  4. Відсутня необхідність змінювати систему димоходу.

Окрім послуги по заміні газового нагрівача доступні й пропозиції  по заміні «під ключ» котла, плити або конвектора. Детальніше про вартість і умови розповість Ваш персональний менеджер за номером телефону 0 800 104 104 (дзвінки тарифікуються згідно тарифних умов Вашого оператора мобільного зв’язку).