Додому НОВИНИ Влада і громада Депутат посприяв виділенню необхідних коштів на завершення ремонту автошляхів

Депутат посприяв виділенню необхідних коштів на завершення ремонту автошляхів

436
ПОДІЛИТИСЬ

Відремонтована, а фактично майже заново збудована шість років тому дорога з Бердичева до Житомира нині не витримує жодної критики: подекуди вибоїни сягають глибини у півколеса. А все тому, що тоді ремонті роботи не закінчили – верхній шар асфальту так і не поклали.

Нині ж на ремонт цієї ділянки дороги та встелення верхнього шару необхідно 116 млн. гривень. Майже половину цієї суми – біля 50 млн. грн. держава вже виділила. А в середу на засіданні профільного комітету парламенту за клопотанням народного депутата Олександра Ревеги погодили виділення ще майже 43 мільйонів на виконання цих робіт.

Критичним є й один із відрізків дороги у Корнинській ОТГ Попільнянського району, яка входить до складу депутатського округу. Вірніше буде сказати, дорога, як така, там вже й відсутня. Тому на цьому ж засіданні комітету на звернення депутата члени комітету підтримали рішення про виділення для ремонту цього відрізку шляху більш як 13,5 мільйонів гривень.

Олександр Ревега висловив подяку членам бюджетного комітету Верховної Ради України та Житомирській облдержадміністрації за розуміння і підтримку його ініціатив щодо відстоювання інтересів громад. Він розуміє, що значна частина інших доріг в окрузі також потребує негайного ремонту. Тому минулого тижня народний депутат звернувся до Житомирської обладміністрації з вимогою термінового вжиття заходів щодо перерозподілу коштів Державного дорожнього фонду та невідкладного початку фінансування ремонту в поточному році аварійних ділянок на території як Бердичівського, так і Андрушівського, Попільнянського, Ружинського районів та міста Бердичева зокрема.

Прес-служба народного депутата України.