Додому НОВИНИ Влада і громада Дитяче свято в Романівці

Дитяче свято в Романівці

485
ПОДІЛИТИСЬ

1 червня до Міжнародного дня захисту дітей в школі с. Романівка працівниками культури було проведено свято “Щасливе дитинство”. На святі були присутні учні 1-4 клласів та їх ні класні керівники.

Завідувач бібліотекою П.П. Вітрянюк оформив книжкову виставку “Літературні обрії дитинства” та провів вікторину “В гостях у героїв казок та мультфільмів”. Вікторина пройшла у вигляді конкурсів: “Розминка”, “Кращий знавець казок та мультфільмів”, “Упізнай казку”, “Виправ помилку”.

Музичний супровід свята, конкурс “Музичний” та святкову дискотеку провела завідувачка клубом О.М. Бонюк.

За кожну правильну відповідь учасник отримував один бал і смаколик, а всього було понад дев’яносто запитань. Три переможці, а це Крістіна Бонюк, Дар’я Звінська та Софія Рущиц отримали подарунки.

Діти залишились задоволеними святом, бо завдяки спонсорам: депутата районної ради Андрія Вікторовича Маруша та голови місцевої та районної самооборони Сергій Івановича Адам’яка, воно вийшло не тільки цікавим і веселим, а й смачним.

Ми щиро дякуємо цим спонсорам за матеріальну підтримку і звертаємось до всіх небайдужих меценатів: допомагайте культпрацівникам в проведенні масових заходів.
Хай Господь надихає вас на це і рясно усіх благословить.

Працівники культури с. Романівка.