Додому НОВИНИ Влада і громада Допомога народного обранця

Допомога народного обранця

456
ПОДІЛИТИСЬ

Сьогодні, коли тільки й чути про байдужість чиновників до простолюду, коли ті, кого ми обирали до вищих владних органів, ошукали нашу довіру до них і лише солодкі обіцянки залишилися, то зараз нам би хотілося розповісти про милосердя і благородство одного із справжніх захисників народних інтересів.

Ідеться про депутата обласної ради Сергія Валерійовича Орлюка. Принаймні ми, мешканці мікрорайону м’ясокомбінату, що в Бердичеві, найбільше своїх голосів оддали свого часу за цього, як виявилося, справжнього слугу народу! Сергій Валерійович душею вболіває за своїх виборців, щоразу готовий прийти кожному на допомогу, відгукнутися на життєві негаразди, яких сьогодні доволі багато в усьому.

А ще Сергій Валерійович зробив для нас великодушний подарунок до новорічних і Різдвяних свят. На наше прохання допомогти бодай у чомусь матеріально, він надіслав нам фінансову допомогу безпосередньо поштовими переказами і якраз до зимових свят. Нас може кожен зрозуміти, якою ж була та радість за допомогу істинного народного обранця! Від щирого серця ми вдячні Вам, великодушна людино, добрий і милосердний Сергію Валерійовичу, за Ваше благородство, повагу і вдячність людям за довіру до Вас! Здоров’я Вам і довголіття, щоб Ви завжди були оточені любов’ю до Вас з боку добрих людей!

З повагою і вдячністю до Вас – група інвалідів згаданого мікрорайону:

Борис Меркулов, Таміла Поліщук, Сергій Струтовський, Ольга Кирда, Наталія Рудь, Галина Алфімова, Надія Яницька, Юлія Мальцева, Майя Крученюк, Валентина Приленська, Людмила Одарчук, Марк Боримський, Ярослав Залізний, Сергій Іщук,
м. Бердичів