Додому НОВИНИ Влада і громада До “Тижня профілактики самогубств” на базі Райківської виправної колонії (№73) відбулося виїзне...

До “Тижня профілактики самогубств” на базі Райківської виправної колонії (№73) відбулося виїзне семінарське заняття

612
ПОДІЛИТИСЬ

До “Тижня профілактики самогубств” 9 вересня 2015 року на базі Райківської виправної колонії (№73) відбулося виїзне семінарське заняття із залученням психологів установ виконання покарань Житомирської області. В ході заняття психолог управління Володимир Киричун підвів підсумки роботи психологічних служб установ області за 8 місяців 2015 року, приділяючи особливу увагу порядку проведення службових розслідувань по факту надзвичайних подій аутоагресивного характеру. Особливу подяку було висловлено психологічній службі Райківської ВК (№73) за умілі дії, що призвели до попередження акту самогубства засудженим Д. у листопаді поточного року.

Ієрей Московського православного патріархату отець Генріх провів проповідь про гріх скоєння самогубства. Святий отець зауважив на аспектах православ’я, якими психологи можуть варіювати в ході превентивних дій з метою попередження суїциду.