Додому НОВИНИ Влада і громада «Драконові зуби» України…

«Драконові зуби» України…

131
ПОДІЛИТИСЬ

Дивлячись на взаємовідносини України з Росією на протязі віків все таки такої ненависті та презирства до нашого народу, на мій погляд, не було ніколи. Чому ж сталася нинішня трагедія, інакше цю людиноненависницьку війну, назвати не можна?

Запитуємо у народного депутата України Богдана Кицака:

– Якщо коротко, то справа в тому, що путін протягом багатьох років перетворився з президента країни у Гітлера. І вважаючи себе «собіратєлєм зємель рускіх», взяв собі в жертву Україну. Але при цьому не врахував думки Петра I про українців:

«Сей малороссийский народ и зело умен и зело лукав: он, яко пчела любодельна, дает Российскому государству и лучший мед умственный, и лучший воск для свечи Российскаго просвещения, но у него есть и жало. Доколе россияне будут любить и уважать его, не посягая на свободу и язык, дотоле он будет волом подъяремным и светочью Российскаго Царства; но коль скоро посягнут на его свободу и язык, то из него вырастут драконовы зубы, и Российское царство останется не в авантаже».

На жаль, путін і його оточення не прислухались до слів російського самодержця. Вони не зрозуміли, які зміни сталися в Україні після першого та другого майданів, не врахували уроків боротьби українського народу протягом останніх років.

І як бачимо нині, в України виросли «драконові зуби» всенародного спротиву, наші воїни дійсно зубами чіпляються за кожен клаптик рідної землі. І ця перемога буде початком життя нової оновленої України і кінцем російської гегемонії.

– Дякую.

Володимир КРАВЧЕНКО