Додому НОВИНИ Влада і громада Дякуємо і бажаємо перемоги!

Дякуємо і бажаємо перемоги!

742
ПОДІЛИТИСЬ

senemiuk_nДякуємо і бажаємо перемоги!

Житомирська обласна спілка учасників та ветеранів АТО висловлює щиру подяку Хажинському сільському голові Наталії Володимирівні Семенюк за плідну співпрацю та справжню турботу про наших бойових побратимів.

Бажаємо переконливої перемоги на виборах Семенівської територіальної громади!

Правління спілки.


Шановні виборці!

gerb_afganМи, спілка ветеранів Афганістану Бердичівського району, протягом довгих років боремось за гідне і щасливе життя нашого народу.

Ви знаєте, що згідно закону “Про добровільні об’єднання” в нашому районі утворюється перша об’єднана територіальна громада.

Ми, як громадське об’єднання, не можемо лишатися в стороні.

Н.М.Семенюк ми знаємо, як гарну і порядну людину, якій по силах очолити таке об’єднання.

Вона вже протягом 2 скликань є головою Хажинської сільської ради. За цю людину голосують більше 90% громади (дай Боже таких рейтингів довіри хоч одному з державних політиків).

На сьогоднішній день Хажинська сільська рада визнана кращою в Житомирській області в плані використання коштів Євросоюзу, для покращення інфраструктури села.

Завдяки зусиллям голови, сільським депутатам та громаді села, їх сільська рада виграла тендер міжнародного фонду на потреби громади, завдяки чому було встановлено 70 метало-пластикових вікон в школі і теплу підлогу в спортзалі.
За час свого перебування на посаді голови Наталія Володимирівна зробила ремонт дитсадка, бібліотеки, ФАПу, Будинку культури та інших соціальних закладів.
Завдяки громаді села та її особисто, були закуплені ноутбуки до бібліотеки та проведено Інтернет, щоб кожна дитина мала доступ до соц. мереж.

За сприяння Наталії Семенюк розчищено та огороджено сільське кладовище, зроблено реставраційні роботи обеліску загиблим у ВВВ. Не обминула своєю увагою Наталія Володимирівна і учасників АТО, і це тільки маленька частка з того, що вона зробила з командою однодумців.

Спілка ветеранів Афганістану Бердичівського району бажає кращого, достойного рівня життя кожній людині і тому ми підтримуємо і просимо вашої підтримки кандидатури Наталії Володимирівни Семенюк. Зробіть правильний вибір.

З повагою, голова Спілки ветеранів Афганістану М.М. Кривенький.


Шановні мешканці Семенівської громади! Дорогі наші земляки!

berd_rn218 грудня — надзвичайно важливий і відповідальний день як для кожного з вас, так і для нас — сільських голів Бердичівського району. Адже саме у неділю, під час проведення виборів до Семенівської сільської ради та Семенівського сільського голови відбудеться фактичне утворення найпершої на Бердичівщині об’єднаної громади.

Якою вона буде — все залежить тепер не від чиєїсь вказівки зверху, не від чиїхось політичних амбіцій, а виключно від кожного з вас. Бо саме ви робитимете свій вибір на користь того, кого бачите на чолі Семенівської громади. Саме ви, а не районні чи обласні чиновники, тепер безпосередньо визначатиме, як жити далі вам та вашим дітям і внукам: чи потрібна у селі школа або дитсадок, яку дорогу полагодити найпершою, де у першу чергу треба відремонтувати ФАП або в який з них закупити ліки. Тільки вам тепер належатиме право управління землею, надання дозволів на будівництво, утримання та спорудження доріг, благоустрій території, організація пасажирських перевезень на території громади, соціальна допомога, адміністративні послуги, управління школами й дитсадками, первинна медична допомога, управління та організація роботи закладів культури та спорту, за якими цінами ви будете продавати молоко і вирощену сільськогосподарську продукцію.

Ми пишаємося мешканцями Семенівської громади, бо саме ви є прикладом того, що заради спільної мети — добробуту кожної людини, ви змогли об’єднатися. Як змогли об’єднатися самі та згуртувати всіх мешканців сільські голови Великих Низгірців, Закутинців, Іванківців, Красівки, Терехового та Хажина. Ми підтримуємо їхній вибір, який є взірцем і для нас: вони не стали “боротися за булаву”, мірятися на виборах тим, хто кращий з них, а хто гірший. Кожен з них достойний очолити Семенівську громаду. Проте, вони разом вирішили, що це найкраще вийде у Наталії Семенюк — Хажинського сільського голови. Багаторічна праця на благо громади у рідному селі, і, як наслідок — постійна підтримка односельців — яскраве тому підтвердження. Бо вона — справжній господарник, людина, котра тримає своє слово, не боїться жодних труднощів. Вона ніколи не належала до жодної з партій, ніколи не плазувала перед політиками заради отримання власної вигоди і не змінювала своїх поглядів залежно від того, хто у той чи інший момент знаходиться при владі у столичних кабінетах. Для неї інтереси громади — понад усе!

Ми переконані, що у вас, шановні земляки, вийде все! І 18 грудня ви зробите вірний вибір на користь свого майбутнього, як вже зробили рік тому, обравши своїми сільськими головами справжніх господарників, а не політиків!

Пам’ятайте – від вашого нинішнього вибору залежить майбутнє ваших дітей!

Сільські голови Андріяшівки, Буряків, Великої П’ятигірки,
Гальчина, Гардишівки, Маркушів, Половецького,
Старого Солотвина, Реї


jabbkoПідтримую Наталію Семенюк!

Я тривалий час очолював один з найкращих колгоспів не тільки нашого району, а й області. Хатинці завжди були в рядах переможців практично в усіх галузях сільськогосподарського виробництва. Я завжди цінував і ціную тих людей, які вміють робити свою справу добре.

Те ж саме можу сказати і про Наталію Володимирівну Семенюк, яка на посаді Хажинського сільського голови зарекомендувала себе здібним керівником. Вона завжди в пошуку нового, передового. Свої перші кроки на цій посаді розпочала з впорядкування сільського кладовища, чим об’єднала все село, адже люди дружно її в цьому підтримали. І нині їй є чим пишатися. Наталія завжди в гущі людей і подій: серед дошкільнят, учнів, вона своя серед спортсменів, не забуває і про ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників АТО. Тому вважаю, що Наталія Володимирівна на посту Семенівської сільської ради може зробити ще багато добрих справ.
Закликаю проголосувати за неї.

Почесний громадянин Бердичівського району, почесний голова Бердичівської районної ради ветеранів Володимир Жабко.


Хажин – за Наталію Семенюк!

img_2767_1Нещодавно мешканці села Хажин святковим концертом відзначили завершення гарного ремонту в місцевому Будинку культури, який гостинно відкрив свої двері усім запрошеним. Дуже приємно було бачити на нашому святі гостей Закутинецької сільської ради, які привітали господарів піснею. Переповнений зал тішили своїми піснями, гумористичними байками та танцями вихованці та працівники дитячого садочка “Калинонька”, школярі, працівники Будинку культури та учасники художньої самодіяльності.

Зі свого досвіду ми бачимо, що своїм успіхом село Хажин завдячує односельчанам, які люблять і поважають місце, де народилися, людей, які самовіддано працюють для загального блага, долають всі перешкоди, зневіру, зігрівають та дають надію на краще майбутнє.

Це, великою мірою, стосується керівника нашої громади, кандидата на посаду Семенівського сільського голови Наталії Володимирівни Семенюк. Підтримуємо її у добрих намірах і закликаємо проголосувати за її кандидатуру.

Громадська організація “Довіра” та місцеве рибальське товариство.