ПОДІЛИТИСЬ

29 грудня у Національному палаці мистецтв “Україна” на головній сцені країни презентували дитячу містерію “Дива у країні іграшок”. Вистава, створена ексклюзивно на замовлення Палацу режисером-постановником Олексієм Хетчиковим. На його рахунку вже чимало свят для юних глядачів і навіть дитяче “Євробачення”.

Творчу команду для цього проекту в Палаці набирали з літа. Брати участь у ньому зголосилися музиканти, співаки, танцівники та циркачі. Серед останніх — навіть професіонали світового рівня, які мають контракти з усесвітньо відомим “Дю Солей”. Йдеться, у першу чергу, про володаря циркового “Оскара” Анатолія Залевського та його студію “Різома”. Саме вони відповідальні за постановку трюків, після яких у публіки залишаються незабутні враження — такі, немовби свято проходить не у Києві, а в Монте-Карло, куди з’їжджаються найкращі циркові артисти.

Завітали до Києва на новорічну виставу й діти бердичівських родин військовослужбовців, які побували у зоні АТО або ж продовжують знаходитися там і надалі.

У фойє палацу для всіх охочих відбулися майстер-класи народних умільців. Тож кожна дитина мала шанс відчути себе чарівником і зробити у подарунок близькій людині (або дітям із зони АТО, для яких іграшки збирали на спеціальну поличку) ляльку-мотанку, різдвяну зірку, розфарбувати глиняне янголя. Або ж просто придбати у майстра те, що найбільше сподобалося.

Незабутні враження закарбуються у пам’яті діточок надовго. Весело провели час із дітлахами і їх батьки.