Додому НОВИНИ Влада і громада Житомиргаз нагадує: оплата за розподіл газу здійснюється в поточному місяці до...

Житомиргаз нагадує: оплата за розподіл газу здійснюється в поточному місяці до 20 числа

53
ПОДІЛИТИСЬ

У компанії нагадують, що зі зміною постачальника газу порядок оплати послуг розподілу (доставки) газу не змінився. Реквізити оплати та сума платежу також залишилися незмінними.

Оплата за розподіл газу здійснюється в поточному місяці до 20 числа, рахунки за розподіл газу доступні онлайн у сервісах 104.ua:

– особистий кабінет на сайті 104.ua — https://ok.104.ua/ua/

– мобільний додаток 104.ua – AppStor та Google Play

– чат-бот 7104ua у Viber – https://chats.viber.com/7104ua/ru

– або паблік-аккаунт ua7104_bot у Telegram — https://t.me/ua7104_bot

Так само споживачі можуть оплачувати за послугу розподілу через вказані онлайн ресурси, онлайн-банкінг або мобільні банківські додатки, череж платіжну систему Portmone або у відділеннях поштового зв’язку. Варто лише прослідкувати коректність уведених даних споживача: особового рахунку, ПІБ, а також «отримувача»: АТ «Житомиргаз».

Також для зручності споживачів у 104.ua Клієнтський простір розміщені рермінали, через які можна провести оплату, як за місяць, так і до кінця року.

Газовики дякують споживачам за вчасну оплату послуги розподілу газу. Завдяки вчасним розрахункам аварійні бригади виїздять на ліквідацію аварійних ситуації, фахівці служби контрольно-приладового обстеження детально оглядають газові мережі на предмет пошкодження, виробничі підрозділи займаються ремонтом та обслуговування мереж та обладнання.