Додому НОВИНИ Влада і громада Житомиргаз: порядок та строки оплати за розподіл газу залишаються без змін

Житомиргаз: порядок та строки оплати за розподіл газу залишаються без змін

195
ПОДІЛИТИСЬ

АТ «Житомиргаз» нагадує споживачам, що порядок оплати послуг розподілу (доставки) газу не змінився.

У роботі газрозподільної компанії не сталося жодних змін. Житомирські газовики продовжують забезпечувати безперебійний та безаварійний розподіл газу для 366 тисяч споживачів Житомирщини.

Розмір, способи та строки оплати за послугу розподілу газу також залишаються незмінними. Сплачувати за розподілу газу, як і раніше, потрібно до 20 числа щомісяця за тим самим особовим рахунком та реквізитами АТ «Житомиргаз».

Виконати розрахунки можна через сервіси 104.ua:

  1. Особистий кабінет на сайті 104.ua
  2. Оновлений мобільний додаток 104.ua:

– для Android;

– для iPhone;

  1. Чат-бот «7104ua» у Viber.
  2. Чат-бот «7104ua» у Telegram.
  3. Термінали самообслуговування в 104.ua клієнтських просторах

Також здійснити платіж можна за допомогою Інтернет-послуг “Ощад 24”, “ПриватБанк” (оплата з карти будь-якого банку),  у будь-якому відділенні “Укрпошти”; через відділення будь-якого  банку; через термінали самообслуговування.

Послуга розподілу газу включає облік спожитого газу, обслуговування, ремонт та критично важливу модернізацію мереж, заміну застарілого обладнання, повірку, ремонт та заміну газових лічильників, діяльність аварійно-диспетчерської служби та інших служб, які щодня в умовах війни працюють задля комфорту клієнтів.

Газовики вдячні споживачам, які вчасно розраховуються за доставку газу. Це дає змогу забезпечити належну роботу газорозподільної системи, стабільну та безаварійну доставку газу тисячам родин Житомирщини.