Додому НОВИНИ Влада і громада «Житомиргаз» пропонує електронні платіжки на заміну паперовим

«Житомиргаз» пропонує електронні платіжки на заміну паперовим

100
ПОДІЛИТИСЬ

Компанія «Житомиргаз» звертає увагу споживачів газу на те, що платіжку за розподіл газу можна скачати он-лайн. Електронний документ такий самий, як і паперовий і знайти його можна у популярних серед споживачів сервісах.

Електронні платіжки можна знайти в наступних  сервісах:

Чат-боти 7104ua  в Viber https://chats.viber.com/7104ua та Telegram https://t.me/ua7104_bot. Зайшовши до чату з ботом  7104ua  в Viber натисніть: «Головне меню» – «Стан», а потім натиснути іконку з зображенням засувки:

Невдовзі платіжка буде сформована.

В діалозі з ботом у «Телеграмі» натисніть «Стан», а після  –  «Отримати квитанцію». За потреби платіжку можна скачати, зберігши на своєму гаджеті.

Особистий кабінет  на сайті 104.ua за посиланням https://account.104.ua/ua/login  та мобільний додаток 104.ua  також має електронну платіжку. Застосунки доступні на сервісах «Google Play» для гаджетів з операційною системою Android та «App Store» для IOS.

Ці сервіси також дозволяють передавати показання лічильника з 1 по 5 число щомісяця, а також проводити оплату за розподіл газу онлайн, а це необхідно зробити до 20 числа.

«Електронна платіжка – це зручно і для споживачів, які мають газифіковані дачні будинки, куди доставляють паперові квитанції поштою, і власникам квартир, які, відмовляючись від паперових квитанцій на користь електронних, виражають свою екосвідомість. Адже  до поштової скриньки одного споживача надсилається 12 паперових «рахунків» за розподіл за рік,» – розповідає менеджер 104.ua Клієнтський простір Тетяна Войтенко.