Додому НОВИНИ Влада і громада «Житомиргаз» просить вчасно розрахуватися за послугу розподілу

«Житомиргаз» просить вчасно розрахуватися за послугу розподілу

135
ПОДІЛИТИСЬ

Сплачувати за послугу розподілу необхідно щомісяця до 20 числа. Зробити це можна онлайн, обравши найзручніший для Вас спосіб.

Клієнти АТ «Житомиргаз» мають можливість завантажити рахунки та сплатити їх за допомогою онлайн-сервісів на вибір:

Також сплатити можна і через термінал, який розміщено в 104.ua Клієнтський простір.

Розподіл газу, це послуга, яку надає акціонерне товариство «Житомиргаз» на Житомирщині (окрім Коростишева та району), забезпечуючи безаварійне та безперебійне газопостачання усім категоріям споживачів.

Кошти, які споживач сплачує за послугу газорозподілу йдуть на забезпечення безперебійної доставки блакитного палива до помешкань 355 тисяч клієнтів «Житомиргазу». Завдяки оплаті доставки газу фахівці компанії виконують ремонти, обстеження та діагностику газових мереж по всій області, а також продовжують модернізують об’єктів критичної інфраструктури.

Послуга доставки газу залишилася без змін, тому оплатити розподіл газу можна як щомісяця, так і розрахуватися до кінця року.

Компанія висловлює подяку споживачам, які вчасно та в повній мірі сплачують за рахунками. Адже вчасний платіж – ваш внесок у безперебійність роботи газових мереж регіону, подальше забезпечення газом українців та підтримка економіки України через сплату податків.