Додому НОВИНИ Влада і громада Житомирську обласну організацію партії «Слуга Народу» очолив нардеп Арсеній Пушкаренко

Житомирську обласну організацію партії «Слуга Народу» очолив нардеп Арсеній Пушкаренко

238
ПОДІЛИТИСЬ

Головою Житомирської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» став народний депутат України Арсеній Пушкаренко. Відповідне рішення було ухвалено на зборах (конференції) Житомирської обласної організації.

Народний депутат України Арсеній Пушкаренко.

Попередній голова житомирського осередку «Слуги Народу», народний депутат Андрій Клочко, склав свої повноваження на виконання доручення ХІ з’їзду партії у зв’язку з обранням до складу Політичної ради партії.

Арсеній Пушкаренко є членом Комітету Верховної Ради України з питань бюджету. Також він очолює групу з міжпарламентських зв’язків з Естонською Республікою і вже реалізує низку проєктів на Житомирщині за участі посольства Естонії в Україні.

В містах Житомирської області вже понад рік працюють громадські приймальні Арсенія Пушкаренка. Такі приймальні відкрито в Коростені, Олевську та Овручі.

«Я бачу пріоритетом своєї діяльності на Житомирщині побудову доступної якісної інфраструктури – дорожньої, медичної, освітньої, спортивної. В кожній громаді ми створимо саме ті об’єкти інфраструктури, яких громада потребує найбільше, щоб кожен мешканець почував себе комфортно», – зазначив новий голова обласної організації.

Прикладами такої інфраструктури він назвав дві нові амбулаторії в селах Першотравневе та Покалів (Коростенський район) та реконструйований стадіон «Полісся» у Житомирі – ці об’єкти днями були відкриті.

Арсеній Пушкаренко також увійшов до складу Національної ради громад партії «Слуга Народу», куди включено всіх очільників обласних організацій партії, а також Київської і Криворізької міських організацій та Кримської республіканської організації. Нацрада громад – це майданчик для обміну досвідом між регіонами, для обговорення проєктів державних рішень щодо місцевого самоврядування та регіональної політики.

«Національна рада громад – це новий орган, якого, чесно кажучи, не бачив в інших партіях. Окремо в кожній області буде своя рада, яка об’єднуватиме голів місцевих осередків (міських, сільських, селищних). Роботи буде багато», – заявив голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко під час ХІ партійного з’їзду.

Нагадаємо, за підсумками місцевих виборів восени 2020 року, партія «Слуга Народу» показала найкращий результат і тепер має понад 1 тис. депутатських фракцій по всій Україні, понад 6 тис. депутатських мандатів у місцевих радах, а також понад 220 голів місцевих рад.

Іван Кушнір.