Додому ІНФОРМАЦІЯ ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

429
ПОДІЛИТИСЬ

Комунальна установа “Обласний госпіталь ветеранів війни” Житомирської обласної ради розробило документи у яких обґрунтовуються обсяги викидів для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин у атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Юридична, поштова адреса установи та місце розташування проммайданчика – 13300, Житомирська область, м.Бердичів, вул. Європейська, 52, тел./факс – (04143) 2-02-58.

Виробнича діяльність установи, згідно КВЕД 86.10 – “Діяльність лікувальних закладів”. На проммауданчику знаходиться дахова котельня, пральня, кухня, лабораторія, шафа ШРП, газові свічки.

Згідно до вимог Закону України “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності” документи подаються у Житомирський  центр надання адміністративних послуг з подальшою передачею на розгляд у державні органи, які уповноважені відповідно закону розглянути та видати документи узгоджувального та дозвільного характеру.

Зауваження підприємств, установ, громадських організацій та окремих громадян щодо наміру отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для суб’єкта господарювання повинні направлятися на адресу міського голови міста Бердичева на підставі територіального місця розташування проммайданчика установи, за адресою: 13300, Житомирська область, м.Бердичів, вул. Європейська, 52, тел./факс – (04143) 2-02-58.

Обсяг виконання матеріалів необхідних для отримання дозволу на викиди розроблено відповідно до Постанови КМУ №302 від 13.03.2002 р., наказу Мінприроди України №108 від 09.03.2006 р. та “Інструкції про загальні вимоги до оформлення документів”, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для підприємств, установ, організацій та громадян-підприємців.