Додому ІНФОРМАЦІЯ ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

339
ПОДІЛИТИСЬ

ТОВ “СКАЙ ПРОЕКТ” інвестує робочий проект “Реконструкція частини діючої АЗС для встановлення стаціонарного заправника газом об’ємом до 10 мЗ по вул. Козацька, 72, в м.Бердичів, Житомирської обл.”.

АГЗП призначена для заправлення газом легкових і вантажних автомобілів. Передбачено приймання, зберігання та реалізація скрапленого вуглеводневого газу (суміш пропан-бутану). Режим роботи АЗС – 24 години на добу, 365 днів на рік.

Технологічна частина робочого проекту розроблена на основі вимог нормативних документів, з встановленням високопродуктивного технологічного устаткування. При розробці технологічної частини виконані необхідні заходи по охороні праці і техніки безпеки.

При встановленні стаціонарного газового заправника типу СЗГ-10, для запобігання негативного впливу на довкілля проектом передбачено ряд заходів, які максимально обмежуватимуть можливі негативні наслідки діяльності об’єкту.

Джерело теплопостачання – існуючі електрообігрівачі. Джерело водопостачання – існуюча артсвердловина.

Проектна діяльність АГЗП відповідає всім нормам і вимогам Законів України “Про охорону атмосферного повітря”, “Про охорону навколишнього природного середовища”. ТОВ “СКАЙ ПРОЕКТ” забезпечує введення в експлуатацію об’єкта відповідно до екологічних вимог, норм і правил природного середовища, за що несе відповідальність в порядку встановленому законодавством України.

Зацікавлену громадськість, що бажають дати свої відгуки і пропозиції з питання реалізації проекту, просимо звертатись, за адресою:

Бердичівська міська рада

13300, Житомирська обл., м. Бердичів, площа Центральна, буд.1, тел. (04143) 2-22-55.

Термін подання громадських зауважень 30 календарних днів з дати опублікування.