Додому НОВИНИ Влада і громада Звіт діяльності фонду і Гуманітарного штабу Бердичівщини за тиждень (13-19 березня...

Звіт діяльності фонду і Гуманітарного штабу Бердичівщини за тиждень (13-19 березня 2023 р.)

129
ПОДІЛИТИСЬ

Нещодавно представники Благодійного Фонду Богдана Кицака та Гуманітарного штабу Бердичівщини з гуманітарною місією відвідали деокуповані території України.

На протязі цього часу в штабі провели наступну роботу:

1. Виконали два запити від військових частин (продукти харчування, напої, кава, засоби гігієни, медикаменти, каремати, теплі шкарпетки, порошок та інші необхідно важливі речі).

2. Волонтери Гуманітарного штабу Бердичева на видачі виконали 64 запити від переселенців.

3. Наші захисники попали під артобстріл і залишили у Бахмуті при відході частину речей. Тож відправили «Новою Поштою» каремати, окопні свічки, ліхтарі та медикаменти для поповнення запасів.

4. Передали продукти харчування воїнам з 47-ї окремої механізованої бригади (в/ч А4699).

5. З офіційним візитом до Польщі наші волонтери Юлія Чепак, Анна Левандовська, Олександра Ремінна відвідали волонтерський штаб у місті Плонськ «Sztowarzyszenie Idziemy Na Spacer», де спільно завантажили та відправили гуманітарний вантаж в Україну, а саме в гуманітарний штаб Бердичівщини. Ми отримали від наших польських друзів медикаменти та їжу для військових. Готуємо також медикаменти на передачу для лікарні нашої громади.

6. Волонтери Гуманітарного штабу Бердичівщини, які плетуть маскувальні сітки, продовжують свою роботу, так як щодня збільшуються запити від військових.

7. Передали тактичні аптечки до 31-ї омб.

Дякуємо усім волонтерам України за неоціненну працю на Гуманітарному фронті війни.

Разом до Перемоги!