Додому НОВИНИ Влада і громада Змагання з важкої атлетики серед засуджених Бердичівського виправного центру (№108).

Змагання з важкої атлетики серед засуджених Бердичівського виправного центру (№108).

776
ПОДІЛИТИСЬ

На цих вихідних відділом соціально-виховної та психологічної роботи в Бердичівському виправному центрі (№108) було організовано та проведено змагання з важкої атлетики серед засуджених яке очолювали ОО ВСФ “Атлетическое многоборье” та ОО “Университет жизни”.

Подібні заходи є добрим стимулом для фізичного росту тих, хто з різних причин відбувають покарання, розвитку корисної ініціативи, що позитивно впливають на загальний психологічний клімат серед засуджених. Адже спорт об’єднує, зміцнює здоров’я і характер, розвиває терпіння і силу. А це в свою чергу впливає на процес виправлення та ресоціалізації засуджених.

Метою організації та проведення таких заходів є створення дружньої атмосфери між учасниками. Таким способом прививається любов до фізкультури та спорту, здатність долати певні життєві труднощі, зміцнюється здоров’я, виховується у засуджених почуття дружби та колективізму.

По завершенню змагань всі учасники отримали грамоти, а засудженим, які зайняли перше, друге та трете місце, були вручені медалі та оголошені подяки правами начальника установи.

Артур Михайловський,
старший інспектор ГКАР.

300820156837_1

IMG_20150830_142932_1