Додому НОВИНИ Культура Зірки виходять на сцену

Зірки виходять на сцену

674
ПОДІЛИТИСЬ

Вже четвертий рік поспіль дитяча громадська організація “Співограй” з гордістю представляє фестиваль “Зірки виходять на сцену” у м. Скадовськ. З 2 по 9 липня під теплим південним сонцем на цьому міжнародному фестивалі учасники з різних куточків нашої країни (і не тільки) презентували свої таланти. За право бути найкращими змагалися і наші талановиті вихованці бердичівського зразкового гуртка “Трамвайчик” ЦПО ім. О. Разумкова керівник і режисер Ратушинська Валентина Володимирівна, а підтримували їх чарівна актриса київського театру “Срібний острів” та режисер Музично-драматичного театру на Європейській – Анастасія Сердюк, Ірина Курильчук та Нікіта Нікітченко (також вихованець гуртка “Трамвайчик”).

Літній морський фестиваль – це завжди приємне поєднання відпочинку і змагання, тому наші талановиті дарування одразу ж відчули бойовий настрій, а більш, як чотириста учасників Фестивалю, тільки підігріли їхній адреналін. Наші конкурсанти приємно вразили компетентне журі, що складалося з провідних діячів мистецтв та досвідчених педагогів цікавістю образів, власною філософією і високим рівнем виконання.

Декілька днів поспіль йшла шалена і напружена боротьба між конкурсантами… і бердичівляни можуть таки пишатися, – наші театрали з блиском перемогли у номінаціях, в яких брали участь. Браво керівнику і режисеру! Браво юним артистам! Пишаємось і радіємо разом із вами.

Валентину Володимирівну Ратушинську нагороджено Подякою від дитячої громадської організації “Співограй” за високий рівень підготовки конкурсантів та професіоналізм, Божена Вознюк – І місце у номінації “Театральне мистецтво” – міні вистава “Джеральдіна” – Ч.С. Чаплін “Лист доньці”. 3 вікова категорія.

Марія Курільчук – І місце. Номінація “Художнє читання” Л. Лєгостаєва “Дві душі”. 2 вікова категорія.

Ірина Романська – ІІ місце. Номінація “Художнє читання”. Із часопису “Про жіноче і чоловіче начало” – 3 вікова категорія.

Петро Петрук – ІІ місце. Номінація “Художнє читання” О. Вишня “Молочарство”, “Обливається серце кров’ю” – 2 вікова категорія.

Романська Ірина та Вознюк Божена – І місце номінація “Театральне мистецтво” – малі форми, інсценівка “Цезар і Клеопатра”.

Вітаємо наших переможців, а Ірину Романську ще й з вдалим дебютом!!! Бажаємо радості і натхнення у досягненні нових вершин. Від чистого серця дякуємо керівнику і режисеру Валентині Володимирівні Ратушинській за любов до дітей, до своєї справи. За те, що вчить і надихає їх, веде до світлого і прекрасного… Дякуємо Нікіті Нікітченко, Анастасії Сердюк, та мамі Ірині Курильчук, які були просто душею компанії, допомагали із зачісками та реквізитом під час виступів, працювали як єдина команда.

Бажаємо Вам гарного літнього настрою, приємного відпочинку і звичайно ж, нових перемог!!!

Також висловлюємо подяку адміністрації ТОВ “Брага Україна” та ЦПО ім. О. Разумкова за надану можливість у здійсненні цієї подорожі і підтримці.

З повагою, від імені усіх батьків
і вихованців гуртка “Трамвайчик” Світлана Петрук.