Додому НОВИНИ Влада і громада З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

446
ПОДІЛИТИСЬ

Початок грудня для народного депутата Олександра Ревеги став напруженим – впродовж трьох поспіль днів він відвідував громадські організації Бердичева, які опікуються проблемами людей з обмеженими фізичними можливостями.

Назвати їх інвалідами не повернеться язик. Бо, де б не побував депутат — скрізь життєрадісні посмішки, люди сповнені енергії та віри у добро. І справа не лише у святі — Міжнародному дню людей з інвалідністю, який відзначають 3 грудня. Вони навчилися жити зі своїми проблемами, долати труднощі, які дала їм природа чи саме життя, і при цьому не втрачати життєвого оптимізму та будувати плани на майбутнє. Вони є прикладом для кожного!

Олександр Ревега розуміє, що надана ним допомога цим організаціям незначна у порівнянні з тим, чого насправді потребують ці люди. Депутат переконаний, що наше спільне завдання — зробити так, щоб люди з особливими потребами не відчували жодного дискомфорту у суспільстві, в якому живуть, і були охоплені увагою та турботою не лише у свята, але й щодень.

Прес-служба народного депутата України.