Додому НОВИНИ Бізнес З початку року фахівцями ЦОП Бердичівської ОДПІ надано близько 5000 адміністративних послуг

З початку року фахівцями ЦОП Бердичівської ОДПІ надано близько 5000 адміністративних послуг

490
ПОДІЛИТИСЬ

За січень-серпень 2016 року фахівцями Центру обслуговування платників Бердичівської ОДПІ надано близько 5000 адміністративних послуг.

Найбільш затребуваними послугами серед громадян та суб’єктів господарювання за звітний період є отримання картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків – 2511. Також надано 351 витяг з реєстру платників єдиного податку та зареєстровано 511 книг обліку розрахункових операцій.

Громадяни та суб’єкти господарювання, завітавши до інспекції, мають змогу ознайомитися з переліком адміністративних послуг у ЦОП та проконсультуватись з необхідних питань із кваліфікованими спеціалістами. З питаннями можна звертатися до модераторів за телефонами 2-03-36.

Нагадуємо, що час прийому відвідувачів у ЦОП: понеділок, вівторок, середа, четвер з 9-00 до 18-00 год., п’ятниця з 9-00 год. до 16 год. 45 хв., обідня перерва з 13-00 год. до 13 год. 45 хв., субота з 9-00 до 13-00 год.

Центр обслуговування платників Бердичівської ОДПІ знаходиться за адресою: м. Бердичів, вул. Б.Хмельницького, 24а.

З переліком адміністративних послуг також можна ознайомитися на офіційному веб-порталі ДФС України (http://sfs.gov.ua/).

Для зручності платників на сайті розміщені електронні форми заяв, необхідні для отримання таких послуг.

Бердичівська ОДПІ