Додому НОВИНИ З увагою до школи

З увагою до школи

654
ПОДІЛИТИСЬ

Усі близькі й далекі наші плани починаються зі школи. Саме тут, у стінах школи, формуються , набувають знань і морального здоров’я наші діти, онуки, і чи будуть вони громадянами, гідними своєї країни й свого часу, залежить від школи та уваги до її справ усієї нашої громадськості.

Олександр Захаренко

Саме такою увагою минулого навчального року не була обділена СЗОШ І-ІІІ ст. №8. Про це, підводячи підсумки року, зазначила у своєму виступі на святі Останнього дзвоника директор школи Л.В. Савченко. Сюрпризом для громади району Загребелля стало проведення цього свята на оновленому подвір’ї школи, що стало можливим завдяки рішенню Бердичівської міської ради  та виконавчого комітету, який очолює міський голова В.К. Мазур. Під пильною увагою народного депутата України О.В. Ревеги, заступників міського голови В.В. Адаменко та С.П. Онофрійчука здійснено асфальтування подвір’я школи, місця автобусної зупинки та тротуару по вул. Олега Реготуна. Оновлені асфальтові доріжки дозволили ще більше підкреслити красу неповторного клумбово-квіткового саду, який, наче кольорова казка, щодня зустрічає учнів, батьків, учителів, жителів мікрорайону.

За сприяння депутата обласної ради І.В. Романського, заступника міського голови В.В. Адаменко та за умови співфінансування з міського бюджету планується ремонт даху майстерні, сходових маршів у школі та встановлення нового вузла обліку газу.

Управління освіти і науки міста систематично піклується про поповнення матеріально-технічної бази школи, у цьому році закуплено магнітну дошку та принтер.

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи звертаються зі словами щирої вдячності за увагу до проблем школи та сподіваються на подальшу допомогу та співпрацю, адже школа – це перша сходинка до майбутніх успіхів наших дітей, і завдання громади створити для підростаючого покоління найкращі умови, вчити жити, зберігаючи красу, що їх оточує.

Рада СЗОШ І-ІІІ ст. №8