Додому НОВИНИ Влада і громада Колектив ПАТ “Бердичівська фабрика одягу” вітає з Днем працівників легкої промисловості!

Колектив ПАТ “Бердичівська фабрика одягу” вітає з Днем працівників легкої промисловості!

1503
ПОДІЛИТИСЬ

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників легкої промисловості!
Якщо чесно, то це не тільки професійне свято, це і день вдячності людям за їхню працю. Адже немає жодної галузі, жодної – людини, яка б не користувалася виробами легкої промисловості.

Особливо дякуємо і вшановуємо жінок-трудівниць, адже це їхніми руками виробляється переважна більшість продукції цієї важливої для суспільства галузі.
Глибоку подяку за сумлінну і невтомну працю висловлюю всім швейникам, хто сьогодні працює на нашому підприємстві.

У цей святковий день шану і глибоку повагу шлю нашим ветеранам, все життя яких пов’язане з нашою швейною фабрикою.

Щиро вітаю молодь, яка вирішила продовжити трудову славу ветеранів і забезпечити розквіт галузі в майбутньому.

Шановні працівники галузі! З нагоди свята бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, великого людського щастя, творчих пошуків та нових успіхів на благо народу України!

Бажаю вам зустріти професійне свято з гарним настроєм і твердою впевненістю у прекрасному завтрашньому дні! Ще раз, шановні колеги, щире спасибі вам за вашу працю, за вміння долати труднощі, розвивати виробництво!

ЗІ СВЯТОМ!

Колектив нашого ПАТ “Бердичівська фабрика одягу” професійний і нам є чим гордитися, всі бригади працюють на високому рівні і з повною віддачею. У нас чимало молоді. В першу чергу дбаємо, щоб забезпечити випуск якісної продукції європейського рівня. Працюємо з французьким інвестором і виконуємо замовлення для багатьох країн. Це, крім Франції, Англія, Румунія та інші держави. Шиємо в основному чоловічі костюми, піджаки, а взимку у великих обсягах і пальто.

Працюємо на сучасному обладнанні. Особливо розкрійний цех обладнаний новітніми машинами, які закупив власник фабрики Жерар Лусо. Замовлень у нас дуже багато, зокрема, вже до нового року. Так що роботою завантажені повністю.

В місяць виготовляємо 20 тисяч костюмів, в тому числі і для Миколаївських замовників.

Ми гордимося своїми працівниками – шлеями, розкрійниками, термообробниками, контролерами та представниками інших професій.

Хочу зазначити гарну роботу профспілкового активу (керівник Надія Трошкіна), який послідовно веде роботу по захисту прав та інтересів працівників, дбає, щоб працівники підприємства могли відпочити в здравницях України, організовуються також поїздки в музеї, виставки міста Вінниці та інших.

Галина СТУКАЛО,
голова правління ПАТ “Бердичівська фабрика одягу”.


Колектив філії швейної фабрики займається пошивом класичних чоловічих брюк, а також чоловічих жилеток, наліжників для піджаків. Шиємо також і некласичні штани.
Наш дружний, в основному, молодий колектив нараховує 100 чоловік.

Я сама спочатку працювала ученицею, швачкою, резервістом, контролером, молодшим майстром по випуску, старшим майстром, заступником начальника, а нині начальник філії.

Народилась в сім’ї військового, так, що довелось поїздити по світу. В Бердичеві з 1989 року. Я дуже люблю своїх дівчат, з якими працюю, вони в мене найкращі.

Нам є чим пишатися і нам не соромно за продукцію, яку ми випускаємо.

Наше головне завдання – випустити продукції більше і кращої якості!

Людмила ЧЕРНЕЦЬКА,
начальник філії ПАТ “Бердичівська фабрика одягу”.

Антоніна БАЗИЛІВСЬКА, працює на фабриці з 1971 року.
Тетяна МАШКАРА, термообробник.
Валентина ПАСІЧНА, працює понад 40 років.
Людмила Собчук, швачка.
Оксана ТОМЧУК, швачка філії.
Наталія БІЛАН, контролер ВТК.
Швачки Сніжана Струшинська, Надія Бурлака, старший майстер бригади № 1 Оксана Струшинська.