Додому Вітання Кращий спосіб почати робити – перестати говорити і почати робити.

Кращий спосіб почати робити – перестати говорити і почати робити.

1600
ПОДІЛИТИСЬ

Село Райки є відомим завдяки своїм багатим землям, гарним врожаям, славиться величною історією. А ще воно відоме тим, що в ньому працює і допомагає невтомна та добра людина, меценат, депутат Бердичівської районної ради Габріел Карленович Мкртчян.

Жителі нашого села Райки знають Габріела Карленовича як активного громадянина і енергійну людину, професіонала своєї справи, сповненого креативних ідей. Це людина, яка не просто говорить, а завжди підтверджує свої слова вчинками. Він активно бере участь у житті райківчан, завжди намагається почути всіх, допомогти кожному. І односельці знаходять у депутата підтримку та допомогу.

Скільки було проведено свят у Райках, які запам’яталися не лише його жителям, але і жителям навколишніх сіл! День села, День незалежності України, день Захисника Вітчизни, свято 8 Березня, Новий рік чи День закоханих, Івана Купала та Яблуневий Спас – усі ці свята з року в рік допомагає організувати невтомний Габріел Карленович. На Новий рік усі малята с. Райки та й маленькі гості, які приходять на Новий рік до Будинку культури, неодмінно отримують подаруночки. “Задоволені та усміхнені обличчя дітей – ось найбільша дяка!”, – не раз повторює Габріел Карленович.

Поважає й цінує наш земляк і жінок, адже свято 8 Березня є справжнім святом для кожної жінки. Концертна програма та квіти у подарунок – не так багато, але так приємно відчути увагу саме у цей чудовий день.

Не обходить стороною Габріел Карленович Мкртчян і школу, в якій є частим гостем та помічником. Адже саме завдяки Габріелу Карленовичу школі надається сучасний вигляд та нове обладнання, а отже діти отримують якіснішу освіту. За його сприяння відремонтовано дах і фасад школи, на шкільні свята він ніколи не приходить із порожніми руками.

Слід сказати, що Габріел Карленович є незмінним меценатом багатьох соціально-культурних заходів, які складають сьогодення райківської громади. Завдяки таким людям село живе і розвивається. Допомагає він і навколишнім селам.

Працювати у с.Райки Габріел Карленович розпочав із 2005 року. Відтоді і почали відбуватися зміни у житті села. Спочатку побудував церкву, фонтан, дзвіницю, алею Пам’яті. А скільки було радості в малечі, коли з’явився ігровий майданчик! Саме тут мами з дітками можуть відпочити, а малята награтися вдосталь.

Про село Райки знають всюди! Жодне весілля не проходить без фотосесії біля райківських фонтанів. Сюди їдуть навіть із інших районів! Адже справді Габріел Карленович творить красу. Про свою діяльність він говорить скромно: “Пишаюся тим, що я є гвинтиком того потужного механізму, який веде Райки до кращого майбутнього». Дійсно, це людина, якій не байдужі інші люди, що зараз є великою рідкістю. Недарма Св.Франциск Асізський писав “Почніть робити те, що потрібно. Потім робіть те, що можливо. І ви раптом виявите, що робите неможливе”.

27 листопада цей чудовий чоловік святкує свій день народження.

Габріеле Карленовичу! Прийміть щиросердечні поздоровлення з Днем народження!
Вітаючи Вас із цим чудовим святом, зичимо Вам здійснення всіх планів та задумів! Нових Вам успіхів, твердості й віри, невичерпної енергії, справжньої товариської підтримки, творчої наснаги на многії літа!

Впевнені, що людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, людяність, уміння творити добро! Нехай доля і надалі збагачує Вас мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення!

З повагою, жителі села Райки.