Додому НОВИНИ Влада і громада «Креативний Бердичів» покреативив

«Креативний Бердичів» покреативив

231
ПОДІЛИТИСЬ

Активісти громадської організації «Креативний Бердичів» не лише придумали ідею – провести фестиваль вуличного мистецтва, але й активно втілили її у життя, долучивши до цього креативну молодь.

Минулої суботи місцем втілення творчих задумів як досвідчених художників у стилі «графіті», так і початківців стала стіна набережної поряд із міським пляжем, яка огороджує територію машинобудівного заводу «БЕВЕРС». Дехто з учасників вже більше десяти років створює свої картини на стінах будинків та на парканах, побачити їх можна як в середмісті, так і на околицях, подалі від стороннх очей, хоча більшість із них дійсно заслуговує на увагу.

«Графіті – не вандалізм» – під таким лозунгом відбувся фестиваль. Тематикою малюнків мало стати свято козацтва, але обмежувати фантазію художників організатори не стали. Голова ГО «Креативний Бердичів» Олександра Ремінна організувала для учасників і фарби, і драбини, і гарячу піцу для швидкого перекусу.

Робота тривала від ранку до самого вечора. Нині переглянути результати творчих потуг може кожен бажаючий, просто пройшовши річковою набережною.