Додому НОВИНИ Бізнес Люди дякують “Українській ягоді”

Люди дякують “Українській ягоді”

884
ПОДІЛИТИСЬ

Всі ми знаємо, що в нашій країні звичайні пенсіонери знаходяться за межею бідності, а ми звикли добросовісно працювати, і от, щоб якось вижити, шукаємо будь-яку роботу.

Так я натрапила на об’яву – “Українська ягода” запрошує всіх бажаючих до співпраці. Зателефонувала, і мені приємний жіночий голос відповів на всі мої запитання, дуже приємно було спілкуватися з цією людиною – це була Ліля Володимирівна Карпова, і в кінці нашої розмови вона мене запросила на роботу. Ліля Володимирівна навіть з графіком автобусів ознайомила, як краще доїхати до с.Маркуші.

На наступний день я поїхала. Без будь-яких перешкод охорона мене пропустила в поле, а там я зустрілася з бригадиром Анатолієм Володимировичем Фіалка. Про цю людину навіть неможливо підібрати слів, тому що їх просто немає.

Порядний, добросовісний, працьовитий, ввічливий – за 5 місяців роботи під його керівництвом я жодного разу не чула, щоб він на когось підвищив голос. Кожен вечір Анатолій Володимирович телефонує людям – яка робота на наступний день. Ви десь таке бачили? А побачили б ви, який у нього порядок в полі! Можна сміливо сказати –  бригадир толковий, переживає за свою роботу і знаходиться на своєму місці.

Окремо хочеться сказати і за бухгалтерію. Там працюють також привітні люди – Тетяна Андріївна Павлюк, Тетяна Вікторівна Павлюк і Лілія Володимирівна Карпова. На вхідних дверях в бухгалтерію висить табличка – “Обернись і скажи “Добре слово”. І дійсно, хочеться щось сказати цим людям, які з душею ставляться до своєї роботи. А керує цим господарством молодий, енергійний, привітний Євген Казимирович Рильський. Робочі питання він вирішує миттєво, не відкладає в довгий ящик. Кожного разу, коли його робітники йдуть в поле, а він їде машиною, то обов’язково підвезе. Ви десь таке бачили, щоб якийсь керівник підвозив своїх підлеглих? Я – ні!

Ось такий колектив працює в “Українській ягоді”. Про них багато що можна говорити, писати. В наш час таких людей дуже мало залишилося, які віддані своїй роботі.

Хочеться побажати їм всім міцного здоров’я, сімейного благополуччя, успіхів у роботі.
Процвітання тобі, “Українська ягода”, і великих врожаїв!

З повагою, пенсіонерка Валентина Ященко.