Додому НОВИНИ Влада і громада Медичних працівників району вітали з професійним святом

Медичних працівників району вітали з професійним святом

643
ПОДІЛИТИСЬ

З нагоди Дня медичного працівника 14 червня 2018 року у великій залі Бердичівської райдержадміністрації відбувся урочистий концерт та відзначення найкращих працівників галузі.

Представників шляхетної професії привітали керівництво району та провели приємну церемонію відзначення кращих з кращих у медицині – вручили подяки і грошові премії.

Заступник голови райдержадміністрації Людмила Димидюк під час виступу висловила вдячність медикам за щоденну клопітку працю і побажала їм міцного здоров’я, добробуту, нових професійних звершень та особистих перемог. За високу професійну майстерність керівникам медичних установ району і їх колективам вручила Подяки.

Голова районної ради Софія Томашевська привітавши зі святом, вручила Подяки, а також Грамоту і цінний подарунок від Житомирської обласної ради.

Зі святкової сцени лунали щирі слова привітань на адресу колег від керівництва Бердичівської центральної районної лікарні, КУ “Центр первинної медико-санітарної допомоги”, Бердичівської районної стоматологічної поліклініки. Керівники медичних закладів також відзначили своїх колег Почесними грамотами, подяками, квітами і подарунками. Традиційно вітали медичних працівників представники Ощадного банку, які особисто прибули на захід, а також вітання передали від Райфайзенбанк “Аваль” та “ПриватБанк”.

Працівники районного Центру культури і дозвілля, дитячий танцювальний колектив “Перлинки” підготували для винуватців свята чудову розважальну програму, яка містила запальні танці, веселі народні та естрадні пісні. Вражав своєю майстерністю гри на саксофоні і Руслан Крижанівський. Загалом, концертна програма була насиченою і подарувала усім присутнім гарний настрій та позитивні враження.

Прес-служба райдержадміністрації.