Додому НОВИНИ Влада і громада Ми йдемо шляхом розвитку і нових перспектив

Ми йдемо шляхом розвитку і нових перспектив

476
ПОДІЛИТИСЬ

Ці слова з упевненістю промовляли не лише учасники форуму, що відбувся в Семенівській територіальній громаді. Ці слова – й на устах народного депутата України Олександра Ревеги, який активно сприяє розвитку громад, утворених на теренах Бердичівського району.

У понеділок село Великі Низгірці зустрічало учасників виїзного засідання Ради регіонального розвитку, участь у якому взяв і народний депутат України. Тут, у просторій залі зібралися небайдужі жителі Семенівської ОТГ, щоб обговорити напрямки подальшого розвитку та визначитись із векторами руху, пріоритетами, оцінили нинішній стан справ у громаді та сформулювали напрямки економічного розвитку.

У залі панувала атмосфера взаєморозуміння, ключовим моментом якої була зустріч із представниками влади усіх рівнів – від районного до обласного та державного в особі народного депутата. Олександр Ревега у своїй промові підтримав намагання громади рухатися вперед. Він підкреслив, що Семенівська громада самостійно розробляє проекти, працює над залученням інвесторів. І народний депутат пообіцяв зі свого боку всіляко підтримувати ініціативи, сприяти залученню державних коштів на розвиток інфраструктури. Так, у минулому році на території громади вже розпочались роботи з покращення транспортної інфраструктури. Це ж планують робити й у році прийдешньому, адже стан доріг – питання більш ніж наболіле.

Під час Ради регіонального розвитку в Семенівській ОТГ визначили об’єкти, які невдовзі стануть для жителів громад новими символами змін.

Отже, тісна співпраця депутата з громадою та подальша робота тривають.

Прес-служба народного депутата України.