Додому НОВИНИ Влада і громада Молодіжний клуб “Об’єднання “САМОПОМІЧ” завершив черговий творчий захід

Молодіжний клуб “Об’єднання “САМОПОМІЧ” завершив черговий творчий захід

873
ПОДІЛИТИСЬ

24 грудня Молодіжний клуб “Об’єднання “САМОПОМІЧ” завершив черговий творчий захід “Майстерня шпаківень” – у сквері ім. Разумкова на деревах з’явились домівки для птахів. Поки що їх тільки два, але які ж вони гарні! Одразу видно, що створювали їх з натхненням та любов’ю.

Наставник та керівник Молодіжного клубу Андрій Кузьменко разом з Віктором Поляковим, Кирилом Козачуком, Іриною Кобернюк, Вікторією Широніною та Зоряною Вознюк створили цю красу власними силами – спочатку зібрали та сколотили шпаківні з дощечок, а потім розфарбували яскравими барвами.

Окрему подяку бажаємо висловити депутату міської ради Домбровській Тетяні Володимирівні за те, що допомогла знайти деревину, небайдужим громадянам Бердичева: Тарасу за наданий інструмент, Олегу за допомогу у встановленні шпаківень та Анатолію Горобчуку за надану драбину. Завдяки таким небайдужим людям наше місто стає кращим, а молодь, яка приймала участь у втіленні ідеї, відчувають, що потрібні цьому місту. Не дивлячись на свій юний вік, вони можуть зробити щось корисне та, найголовніше, роблять це! Зауважте, для здійснення цього заходу не було витрачено а ні копійчини. У когось були цвяхи, у когось фарба та пензлі. Тобто, якщо бажаєш щось зробити – шукаєш можливості, не бажаєш – шукаєш причини.

Коли встановлювали шпаківні, приємно було дивитись на жовто-блакитні плити – попередню втілену в життя ідею Молодіжного клубу, який розфарбував їх пару місяців тому. Все так і залишилось до сьогодні. Маємо сподівання, що, завдяки Андрію Кузьменко та його команді, до якої ми запрошуємо всіх бажаючих, та небайдужим до свого міста бердичівлянам сквер ім. Разумкова згодом перетвориться на найгарніше місце відпочинку для містян.

Прес-служба “Об’єднання “САМОПОМІЧ”

IMG_20151224_120447_1 IMG_20151224_114534_1 IMG_20151224_120750_1 IMG_20151224_120908_1 IMG_20151224_120526_1