Додому НОВИНИ Влада і громада Навчання з пожежної безпеки в Бердичівській ЦМЛ

Навчання з пожежної безпеки в Бердичівській ЦМЛ

530
ПОДІЛИТИСЬ

31 січня 2017 р. під керівництвом заступника головного лікаря з медичної частини Самолюка О.С. на базі фізіотерапевтичного відділення Бердичівської центральної міської лікарні було проведено протипожежне тренування з медичним персоналом. Під час проведення тренування була відпрацьована тема “Організація та проведення евакуації персоналу та хворих, та умовного гасіння пожежі”. Метою якого було: відпрацювання з медичним персоналом навичок і здатності самостійно і швидко орієнтуватися в ситуації при виникненні пожежі, практично навчитись діяти в складній ситуації по евакуації хворих та персоналу, вміло застосовувати первинні засоби пожежогасіння та налагоджувати взаємодію з пожежно-рятувальними підрозділами.

Умовно виникла пожежа в фізіотерапевтичному відділенні в результаті короткого замикання електроприладу, про що повідомила чергова медична сестра Прищепа О.В. завідуючу відділення Кононенко І.Д. Для гасіння умовної пожежі було залучено медпрацівників відділення та добровільну пожежну дружину. Старша медична сестра відділення організувала швидку евакуацію хворих та працюючого персоналу.

Вміло гасили умовну пожежу при допомозі вогнегасників медичні сестри Добровольська Л.В. та Прищепа О.В.

Підводячи підсумки тренування заступник головного лікаря з медичної частини Самолюк О.С. зазначив – навчальні цілі досягнуті, дії персоналу відділення правильні, злагоджені.

Умовну пожежу ліквідовано на оцінку “добре”.

Полєвой М.О.
фахівець з ЦЗ Бердичівської ЦМЛ