Додому НОВИНИ Влада і громада Народний депутат відвідав рибальське товариство “Хажинське”

Народний депутат відвідав рибальське товариство “Хажинське”

699
ПОДІЛИТИСЬ

den_rybaka2Професія рибалки є однією з найдавніших, найбільш потрібних і шанованих професій у світі. В Україні професійне свято рибалки офіційно встановлено з 1995 року. Проте відзначають його не тільки ті, хто поєднав своє життя з цією складною та романтичною професією, а й любителі, для яких це спорт чи хобі, спосіб злиття з природою. Це свято не має обмежень по віку чи статті і часто об’єднує цілі сім’ї, друзів та однодумців. Найактивніші – об’єднуються в рибальські товариства.

Одне із таких товариств – “Хажинське”, привітав зі святом народний депутат України Олександр Ревега. Члени товариства влаштували конкурси та змагання, аби кожен зміг продемонструвати свою вправність та майстерність у риболовлі. Усі переможці отримали подарунки від народного депутата: вудку з котушкою, крісло “Богатир” та контейнер-органайзер для рибальського приладдя. “Старійшини” отримали в подарунок набори прикорму для риб. При цьому Олександр Ревега побажав усім: “Кльову – всюди, і у всьому!”.

den_rybaka1В дружній атмосфері, за розмовами про плани на майбутнє, із запашною рибною юшкою пройшов День рибака в Хажині. Повні сил та наснаги, втішені перемогами та часом проведеним разом, рибалки домовились про зустріч  на тихе полювання в особливий день і наступного року.

Інна Солодка