Додому НОВИНИ Влада і громада Народний депутат Олександр Ревега особисто ознайомився з проблемами мешканців свого округу

Народний депутат Олександр Ревега особисто ознайомився з проблемами мешканців свого округу

788
ПОДІЛИТИСЬ

IMG_9582У п’ятницю 17 лютого відбувся особистий прийом народного депутата Олександра Ревеги. Бажаючих поспілкуватись з депутатом було чимало. Чергу люди займали ледь не з сьомої ранку. Саме тому було людно.

Дехто записувався на зустріч напередодні в приймальні народного депутата, яка працює в постійному режимі та знаходиться за адресою: вул. Ковпака, 1, каб. № 6, поверх 2 (район автопарку). Інші люди дізнались про прийом з оголошення, яке було в місцевих ЗМІ.

Серед громадян, які пришли зустрітись з народний депутатом були мешканці міста та жителі сіл району. Переважно люди похилого віку, трохи менше молоді, були й з маленькими дітками.

Незважаючи на велику кількість людей та визначений час прийому, час спілкування відвідувачів з народним депутатом не обмежувався. Кожному було приділено максимально уваги. Серед питань, які розглядались були: особисті заяви з потребами допомоги на лікування, земельні спори та пропозиції співпраці. Прийом відбувався до останнього відвідувача, тому й тривав додатково ще дві години.

Випадково, прийом припав на Всесвітній день доброти, тому і відбувся в добрій атмосфері. Разом зі своїми помічниками – Софією Томашевською та юристом Віталієм Березовенко, народний депутат Олександр Ревега вирішував наболілі проблеми відвідувачів на місці. В підсумку, більше тридцяти письмових звернень та усні домовленості. А отже, робота триватиме і далі, бо як сказав сам Олександр Ревега: “Допомагати людям – це мій обов’язок та моя робота!”.

Інна Солодка