Додому НОВИНИ Влада і громада Народний депутат Олександр Ревега провів зустріч з гришковецькою громадою

Народний депутат Олександр Ревега провів зустріч з гришковецькою громадою

541
ПОДІЛИТИСЬ

В нинішній непростий час людей турбують низькі пенсії та високі ціни і тарифи, безробіття, внаслідок чого працездатна частина громадян мігрує за кордон. А коли додати до цього і власні невирішені проблеми та життєві негаразди, то можна з впевненістю сказати, що нерідко зустрічі з виборцями проходять гостро, в гарячій обстановці. Але це потрібно робити. Дуже важливо роз’яснювати людям ситуацію, яка склалась та обов’язково вислухати їх думки і пропозиції. Це добре розуміє народний депутат України Олександр Ревега і знаючи, що при спілкуванні з людьми отримає чимало болючих проблем і навіть критики, все-таки іде на діалог.

Нещодавно Олександр Ревега зустрівся з мешканцями Гришковецької громади.
Він спільно з селищним головою Іреною Лісовою, депутатами ради та активістами селища обговорили назрілі важливі питання, які турбують людей.

Це, зокрема, діяльність на території Гришковець підприємства по виробництву деревного вугілля, виготовлення проекту на лікарську амбулаторію та будівництво дитячого садка, адже в нинішньому, при плановій кількості 20 виховується 50 діток. А в селищі є ще 200 дітей дошкільного віку.

Важливим для мешканців селища є його освітлення та заради безпеки громадян і особливо дітей, необхідним люди вважають встановлення світлофору.

Обговорили на зустрічі також питання об’єднання в Гришковецьку територіальну громаду в рамках проекту децентралізації.

Олександр Ревега висловив свої думки щодо піднятих проблем та своє бачення майбутнього Гришковецької громади. Він також відповів на запитання та подякував людям, які прийшли на зустріч, зазначивши: “В Гришківцях живуть самостійні та самодостатні люди з різними думками. Головне нині – зосередитись на тих питаннях, які нас об’єднують, а не роз’єднують. А я готовий підтримати вас у будь-яких питаннях!”.

Інна Солодка.