Додому НОВИНИ Влада і громада Народний депутат України Богдан Кицак: відзначаємо разом найголовніші свята України, наша сила...

Народний депутат України Богдан Кицак: відзначаємо разом найголовніші свята України, наша сила – в соборності

108
ПОДІЛИТИСЬ

Гришковецька та Семенівська, Вчорайшенська і Червоненська, Райгородоцька та Швайківська, Ружинська й Андрушівська – відзначаючи День Державного Прапора і День Незалежності України, народний депутат України Богдан Кицак та його команда побували у кожній з десяти громад великого Бердичівського району, долучилися до святкувань та урочистостей з нагоди знаменних для кожного українця дат.

Символічно, що напередодні Дня Незалежності України або ж саме у той день жителі багатьох населених пунктів традиційно святкують Дні громад або ж Дні сіл. Так, як наприклад, День Гришковецької територіальної громади, День села Маркуші Райгородоцької громади, День села Райки Швайківської ТГ.

– Кожна громада має свій неповторний колорит та енергетику. Завжди приємно приїздити до людей, долучатися до святкувань та урочистостей. Із перших вуст дізнаватися про наболілі питання та проблеми, – зазначає народний депутат України Богдан Кицак.

Комунікація і зворотній зв’язок важливі. Жителям сіл завжди приємно, коли про них пам’ятають, коли до них приїздять і спілкуються. Це та увага, якої люди потребують з боку представників влади, нагода висловитися та бути почутим. Часто такі зустрічі слугують початком чогось нового і значущого.

Пресслужба народного депутата України Богдана КИЦАКА