Додому НОВИНИ Влада і громада Народ і армія – єдині.

Народ і армія – єдині.

914
ПОДІЛИТИСЬ

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят особовий склад, який знаходиться в районах виконання бойових завдань 26 Бердичівської артилерійської бригади, привітав “Новорічний десант Діда Мороза, Снігуроньки та військового оркестру”. Воїни-артилеристи були приємно вражені, що командування частини, представники міста на чолі з міським головою Василем Костянтиновичем Мазуром, народним депутатом України Олександром Васильовичем Ревегою, депутатом Житомирської обласної ради Олександром Миколайовичем Нехворовським, підприємцями міста та керівниками громадських організацій не забувають про бердичівських артилеристів, які перебувають у важких умовах, та їхні родини, котрі очікують повернення своїх захисників.

Але ніщо так не зігрівало в польових умовах бійців – як чарівна посмішка Снігуроньки, бадьора музика військових музикантів та новорічні подарунки від земляків.
На Різдвяну вечерю до особового складу частини, який знаходиться в пункті постійної дислокації, завітав представник Свято-Миколаївського собору отець Роман. Це була дійсно приємна несподіванка. Різдво Христове зустріли однією дружною бойовою сім’єю.

Командування та особовий склад частини висловлюють всім бердичівлянам та тим, хто небайдужий до Збройних Сил України, щирі слова подяки за постійну підтримку та піклування і бажають в Новому, 2015, році міцного здоров’я, щастя та мирного неба над головою. З Новим Роком та Різдвом Христовим! Разом ми обов’язково переможемо! Слава Україні!

Олександр Сірік.