Додому НОВИНИ Влада і громада Начальником Бердичівського міськрайонного відділу з питань пробації проведено робочу зустріч з головою...

Начальником Бердичівського міськрайонного відділу з питань пробації проведено робочу зустріч з головою Громадської організації Житомирської обласної організації “Воскресіння”

700
ПОДІЛИТИСЬ

Нещодавно начальником Бердичівського міськрайонного відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції майором внутрішньої служби Андрієм Лисаком проведено робочу зустріч з головою громадської організації ЖОО “Воскресіння” Оксаною Трибун.

У ході зустрічі було обговорено ряд питань співпраці відділу з питань пробації і громадської організації, що включає в себе проведення комплексу заходів, спрямованих на попередження поширення наркозалежності, ведення асоціального способу життя, алкоголізму серед молоді. Андрієм Лисаком було зазначено про необхідність залучення до спільної діяльності волонтерів задля проведення із суб’єктами пробації соціально-виховної роботи, спрямованої на виправлення засуджених, їх соціальній та психологічній адаптації. Під час зустрічі окремого значення було надано питанню організації роботи консультативного пункту, що здійснюватимуть волонтери ГОЖОО “Воскресіння” при потребі, за окремим графіком, на базі Бердичівського міськрайонного відділу з питань пробації.

Обговоривши спільні прагнення, визначивши пріоритетні завдання та запланувавши першочергові дії, направлені на  соціально-психологічну допомогу суб’єктам пробації, використовуючи заходи соціальної підтримки та контролю, сторонами зустрічі була підписана угода про співпрацю.

О.В. Новіцька, фахівець з питань соціальної роботи
із суб’єктами пробації
Бердичівського міськрайонного
відділу з питань пробації