Додому НОВИНИ Влада і громада На базі Бердичівської ЦРЛ відбулися навчання з техніки пожежної безпеки

На базі Бердичівської ЦРЛ відбулися навчання з техніки пожежної безпеки

580
ПОДІЛИТИСЬ

У п’ятницю, 1 квітня 2016 року, медичні працівники Бердичівської центральної районної лікарні спільно з підрозділом ДСНС провели тактико-спеціальні навчання.

На заході були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Т.В. Наумчук, головний лікар ЦРЛ Д.В. Луцька, начальник 9-ї частини ДПРЧ А.В. Бєглий, начальник відділу житлово-комунального господарства та НС М.В. Мельничук, завідувач навчального пункту цивільного захисту м. Бердичева О.О. Ануфрієв.

Високий рівень взаємодії продемонстрували пожежно-рятувальні підрозділи 9 та 4 ДПРЧ управління ДСНС України в Житомирській області із працівниками Бердичівської центральної районної лікарні. Було проведено тактико-спеціальні навчання по гасінню пожеж та рятування людей, а також відпрацювання документів оперативного реагування на об’єктах. Виклик рятувального підрозділу ДСНС, евакуація хворих, порятунок людини, яка не змогла вчасно вибратися самостійно під час пожежі та спільна перемога над пожежею – саме за таким сценарієм проходило навчання.

Слід зазначити, що у медичному закладі на постійній основі проводиться протипожежна пропаганда серед медичного персоналу та осіб, які перебувають на лікуванні, щодо дотримання правил пожежної безпеки в приміщеннях. Про це та інше зазначили після закінчення навчань Дарія Луцька і Олексій Ануфрієв, а Андрій Бєглий відмітив, що за результатами проведених практичних відпрацювань встановлено – рівень навчання знаходиться на належному рівні.

Прес-служба РДА