Додому НОВИНИ Влада і громада На Бердичівщині триває місячник безпеки дорожнього руху

На Бердичівщині триває місячник безпеки дорожнього руху

804
ПОДІЛИТИСЬ

8 серпня в області стартував Всеукраїнський місячник безпеки дорожнього руху, у рамках якого поліцейські проводять спеціальні профілактичні заходи задля зменшення кількості аварійних ситуацій, травмування людей на автошляхах та крадіжок автотранспорту.

З початку року на території Бердичівського району зареєстровано понад 40 дорожньо-транспортних пригод, в яких було травмовано більше 60 осіб. 6 учасникам дорожнього руху, які потрапили у ДТП, врятувати життя не вдалося.

Зважаючи на це, поліцейські активізували превентивні заходи, спрямовані на виявлення та попередження причин ДТП, а також протиправних дій з транспортними засобами.

Працівниками поліції за перший тиждень проведення акції було виявлено трьох керманичів у стані алкогольного сп’яніння, зафіксовано 5 фактів неправильного паркування та 1 ДТП.

Поліція закликає громадян уважності та обережності на автодорогах, ввічливого ставлення до інших учасників дорожнього руху. Пам’ятайте, що тільки від нас з вами залежить безпека на дорогах, життя інших людей та ваше власне життя!

Відділ комунікації поліції
Житомирської області