Додому НОВИНИ Влада і громада На Житомирщині затримано групу, члени якої підозрюються у викраденні людини, грабежі та...

На Житомирщині затримано групу, члени якої підозрюються у викраденні людини, грабежі та угоні транспортного засобу

594
ПОДІЛИТИСЬ

22 грудня поліцейські затримали трьох осіб, причетних до незаконного позбавлення волі 52-річного жителя м. Бердичева, що сталося 2 листопада цього року. Чоловікам оголошено про підозру у вчиненні відразу кількох кримінальних діянь. Вирішується питання про міру запобіжного заходу.

2 листопада близько 4.30 у м. Бердичеві група невідомих, застосовуючи насильство, викрали 52-річного місцевого жителя та незаконно заволоділи мікроавтобусом “Volkswagen”, за кермом якого той знаходився. Наступного дня чоловіка було виявлено у сусідньому Чуднівському районі з тілесними ушкодження у вигляді перелому 2 ребер, гематом та саден.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження, у ході якого проведено низку слідчо-розшукових заходів. У результаті вдалося встановити осіб, причетних до вчинення зухвалого злочину.

22 грудня троє з них були затримані на автодорозі у м. Коростишеві. Усі бердичевляни, віком від 43 та 57 років.

– Їх затримання відбулося завдяки спільним заходам оперативників нашого підрозділу і Управлінням карного розшуку ГУНП та відділу швидкого реагування, – розповів начальник Бердичівського відділу поліції Роман Зайцев. – Після доставлення до відділу їм було оголошено про підозру у вчиненні незаконного позбавлення волі або викрадення людини (ч.2 ст. 146 ККУ) та незаконному заволодіння транспортним засобом (ч.3 ст. 289 ККУ). Один з чоловіків також підозрюваний ще й у вчиненні грабежу.

Поліцейськими було забезпечено їх супровід та охорону до моменту обрання міри запобіжного заходу.

У ході слідчих дій у чоловіків як речовий доказ вилучено транспортний засіб “Volkswagen LT-35”, який став предметом вчинення злочину.

Поліцією порушено перед судом клопотання щодо взяття затриманих під варту.

Бердичівський відділ поліції
ГУНП в Житомирській області