Додому НОВИНИ Культура На новорічну виставу до Бердичева

На новорічну виставу до Бердичева

431
ПОДІЛИТИСЬ

Минають останні дні старого року. На порозі – світлі Різдвяні свята, які були й залишаються надзвичайно радісними і хвилюючими у житті кожного з нас. Усі ми ще з дитинства любимо веселе свято, Новий рік. І звичайно ж , кожен з нас, особливо діти, чекає подарунків під новорічну ялинку.

Щойно закінчився навчальний семестр, учні Великоп’ятигірської школи отримали табелі з підсумковими оцінками і за свою старанність вирушили на новорічну виставу до Палацу культури імені О.А. Шабельника. Але несподівано виникли труднощі з транспортом.І дуже приємно, що поруч живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

Про безпеку і комфорт учнів подбав народний депутат О.В. Ревега, який люб’язно надав транспорт для перевезення школярів до міста. Діти з задоволенням переглянули виставу і з гарним настроєм та враженнями повернулися додому.

Педагогічний колектив Великоп’ятигірської школи, учні, а також їхні батьки щиро вдячні О.В. Ревезі за допомогу.

Шановний Олександре Васильовичу! Щиро вітаємо Вас з новорічними й різдвяними святами!

Нехай у Новому році життя дарує Вам тільки приємні несподіванки, доля буде щирою на подарунки, діловий успіх супроводжує всі Ваші починання, котрі стануть запорукою благополуччя і процвітання, а Різдво Христове наповнить  Ваше серце миром, злагодою, щастям та любов’ю.

Світла Вам і радості! Благодатного веселого Різдва та щасливого Нового року!

Ірина Соломко