Додому НОВИНИ Влада і громада Нові кошти від народного депутата

Нові кошти від народного депутата

429
ПОДІЛИТИСЬ

Ретельно виконувати законотворчу функцію – не єдине завдання народного депутата.
“Робота депутата Верховної Ради України як законотворця важлива у сесійній залі.
Але не менш важливою є його робота з виборцями, які делегували нас, депутатів, вирішувати державні і регіональні справи”, – переконаний Олександр Ревега.
Олександр Васильович вважає своєю місією не лише голосувати за закони, але і залучати фінансування для округу та розвитку його інфраструктури.

У минулому році народному депутату вдалося спрямувати на 63 виборчий округ понад 70 мільйонів гривень із Державного фонду регіонального розвитку та близько 20 мільйонів гривень на соціально-економічний розвиток окремих територій.
Завдяки цим коштам тільки у місті Бердичеві та Бердичівському районі було профінансовано понад 40 об’єктів.

Проведено  ремонти в закладах освіти, культури, медицини, закуплено комп’ютерне, медичне, музичне обладнання, меблі, завершено реконструкцію вуличного освітлення та здійснено ремонт траси Житомир-Бердичів.

Завдяки постійній роботі з виборцями Олександр Ревега знає проблеми округу економічного, господарського, матеріально-технічного напрямків. На зустрічах до народного депутата звертаються з найболючішими проблемами медицини, освіти, культури, інфраструктури тощо. Саме тому в цьому році народним обранцем на виборчий округ уже спрямовано 5 мільйонів гривень. Зокрема 3 мільйони гривень  на місто Бердичів та Бердичівський район.

За ці кошти найближчим часом буде здійснено капітальний ремонт спортивного майданчика зі штучним покриттям в районі Червоної гори – 1 мільйон 200 тисяч гривень, закуплено комп’ютерне обладнання та інтерактивні дошки для загальноосвітніх закладів м.Бердичева – 775 тисяч гривень та встановлено дитячу ігрову площадку.

Завдяки Олександру Ревезі у Бердичівському районі стало можливим  розпочати роботи по завершенню ремонту даху Райківської ЗОШ І-ІІ ступенів – 199 тисяч 300 гривень, здійснюється ремонт по заміні вікон Маркушівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 149 тисяч 251 грн, ремонт котельні (заміна котла) в Мирославській ЗОШ І-ІІІ ступенів – 295 тисяч 411 грн, ремонт даху клубу села Катеринівка – близько 80 тисяч гривень, капітальний ремонт санвузлів дошкільного навчального закладу в с. Осиково – 165 тисяч 962 гривні, буде проведено закупівлю телевізійного устаткування для дитячого садка смт Гришківці, електричної плити для ДНЗ “Сонечко” с. Хмельове та холодильника для  Половецької загальноосвітньої школи.

Уже під кінець літа – на початок вересня народний депутат планує виділення ще 6 мільйонів гривень на розвиток інфраструктури та вирішення ряду важливих соціальних проблем нашого міста та району.

Помічник-консультант народного
депутата України
Софія Томашевська.