Додому НОВИНИ Медицина Оновлення медичного обладнання в Бердичівській лікарні

Оновлення медичного обладнання в Бердичівській лікарні

596
ПОДІЛИТИСЬ

Сучасну медицину дуже складно уявити без сучасного медичного обладнання. З початку поточного року структурні підрозділи Бердичівської ЦМЛ поступово оновлюються сучасним медичним обладнанням. Цьому сприяє міська влада, на чолі з міським головою Мазуром В.К., який підтримує галузь охорони здоров’я та залучає благодійників, як приклад – оновлення сучасною апаратурою відділення анестезіології та інтенсивної терапії та на суму 1 млн. 457 тис.грн.

Нещодавно з Фонду розвитку міста було придбано лапароскоп на суму 65 тис.грн. в операційне відділення.

та автономний генератор на суму 40 тис.грн в акушерське відділення, респіратори та опромінювані бактерицидні в протитуберкульозне диспансерне відділення на суму 17,5 тис.грн.

Не залишився осторонь народний депутат Верховної Ради України Ревега О.В., який придбав для нашої лікарні 25 деструкторів на суму 57 тис.грн., які дозволяють миттєво знешкоджувати та спалювати голки від одноразових шприців з метою подальшого їх невикористання.

Також завдяки Олександру Васильовичу, було придбано фіброгастроскоп на суму 499,7 тис.грн. Придбання даного апарату дозволяє провести діагностику захворювань стравоходу, шлунку і 12-палої кишки, можна зупиняти кровотечі, видаляти поліпи, сторонні тіла, вводити розчини медикаментів.

Адміністрація лікарні та колектив Бердичівської ЦМЛ висловлює щиру подяку міському голові Мазуру В.К. та народному депутату Верховної Ради Ревезі О.В. за допомогу. Жителі та гості міста можуть звертатися за направленням на обстеження і бути впевненими, що воно буде якісним і своєчасним.