Додому ІНФОРМАЦІЯ Оформлюйте паспорт без черг

Оформлюйте паспорт без черг

60
ПОДІЛИТИСЬ

Попри складні умови воєнного стану Міграційна служба прагне до створення зручних і доступних умов для отримання адміністративних послуг.

Оформити або відновити паспортні документи можна у будь-якому підрозділі незалежно від місця реєстрації. Адміністративні послуги доступні у 19 підрозділах Міграційної служби Житомирської області – https://dmsu.gov.ua/zhytomyr/pidrozdily.html .

Для оформлення ID-картки та закордонного паспорта не доведеться витрачати час у чергах. Наші працівники забезпечать для вас комфортне та швидке обслуговування.

Документи можна оформити звернувшись безпосередньо до підрозділів Міграційної служби Житомирської області у поточну чергу або записатись на прийом у зручний для вас час за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга» – https://dmsu.gov.ua/services/online.html.

Окрім того, ви маєте змогу одночасно оформити паспорт громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Детальніше за посиланням – https://dmsu.gov.ua/news/dms/13853.html.

Нагадуємо, що вартість вказаних документів складає:

  • паспорт громадянина України (ID-картка):

нетерміновий – 450 грн.;

терміновий – 820 грн.

  • паспорт громадянина України для виїзду за кордон:

нетерміновий – 856 грн.;

терміновий – 1496 грн.

Міграційна служба Житомирської області надає консультації за номерами “гарячих ліній”: (098)709-0601, (0412)42-21-12 та особистими повідомленнями на офіційній сторінці у Facebook – https://www.facebook.com/udmszht.

Чекаємо на вас у наших підрозділах!

Управління ДМС у Житомирській області