Додому НОВИНИ Влада і громада Пам’ятаємо своїх земляків.

Пам’ятаємо своїх земляків.

867
ПОДІЛИТИСЬ

Вечір пам’яті відбувся у Андріяшівській школі І ступеня. Учні та педагогічний колектив запросили на захід керівництво райдержадміністрації, місцеве керівництво і підприємців, сім’ї і родини загиблих воїнів-земляків, громаду села та провели його у дусі увічнення пам’яті загиблих та патріотичного виховання молодого підростаючого покоління.

Найбільше людських втрат і важких випробувань припало саме на долю жителів села Андріяшівка. Тут поховано три учасники антитерористичної операції. Це Коренівський Сергій Петрович, Малянівський Василь Іванович та Ящук Павло Володимирович. Адміністрацією школи започатковано нову традицію – вшановувати пам’ять загиблих у зоні АТО земляків. Відтепер щорічно 7 травня колектив школи разом зі своїми вихованцями, мешканцями села матимуть змогу зібратися всім разом і вшанувати світлу пам’ять своїх випускників, односельчан, які поклали життя за своє село, за нас, за Україну.

Зазвучав Гімн України… “Плине кача”… Хвилина мовчання за загиблими Героями… Покладання квітів до меморіальної дошки… Звучать вірші у виконанні маленьких школярів, національно-патріотичні пісні, що крають душу… На очах у матері бринить сльоза…

Голова райдержадміністрації Е.Є. Томашевський подякував колективу за тепло і душевність, яку біло відчутно під час проведення заходу та звернувся до сімей загиблих військовослужбовців: “Ніхто і ніщо не може так відчути всю гіркоту і біль втрати, як Ви. Ми співчуваємо і завжди пам’ятатимемо героїчний вчинок Ваших синів, батьків, рідних та вдячні Вам за них”.

Запалено свічу пам’яті…

Прес-служба райдержадміністрації.

andr_1andr_3