Додому Колонка редактора Передвиборна кампанія в розпалі, а брошур з новим законом немає…

Передвиборна кампанія в розпалі, а брошур з новим законом немає…

633
ПОДІЛИТИСЬ

Передвиборна кампанія в розпалі, а брошур з новим законом немає…
Нинішні вибори до місцевих рад, які проходять за новим досить суперечливим законодавством, і в дуже стислі строки значно додали напруженості в роботі територіальних комісій де, до речі, дуже багато нових облич. Ми розуміємо, що підготовка до виборів проходить в дуже непростий час, але ж все-таки хіба не можна було надрукувати таку кількість брошур з новим законом, щоб їх вистачило на всі комісії? Звичайно, є Інтернет, можна взяти закон з “Урядового кур’єру”, але…
Обіцяють, що забезпечать ними комісії до 21 жовтня. А чи не запізно?

Родини учасників АТО отримали квартири
На позачерговій сесії міської ради депутати виділили кошти на лікування пораненого офіцера Олександра Вовка та матері загиблого Євгена Старікова – Аллі Старіковій, яка потребує термінового медичного втручання.
Але головним було вручення 4 сім’ям бердичівлян – учасників АТО нових квартир. Вони були придбані державою. У Бердичеві була створена спеціальна комісія, яка займалась цим питанням та пошуком житла. Ключі від двокімнатної квартири отримала Тетяна Абрамова з її двома синами, таку ж квартиру виділено Катерині Верещак разом з сином та донькою, Юлія Питель з маленьким Олегом житиме в однокімнатній квартирі. А Андрій Козаченко, який залишився без ноги, разом з дружиною і двома доньками буде жити у трикімнатній квартирі.

Візит голови облдержадміністрації до Бердичева
З нагоди Дня людей похилого віку Бердичівський геріатричний пансіонат відвідали голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський та начальник обласного управління праці та соціального захисту населення Галина Корінна. Вони разом з міським головою Василем Мазуром, народним депутатом України Олександром Ревегою привітали мешканців пансіонату та висловили подяку за їх багаторічну працю на благо нашої держави.
Потім голова ОДА у супроводі Василя Мазура та Олександра Ревеги побували у дитячо-юнацькій спортивній школі імені В.Лонського та у міському театрі, кошти на реконструкцію яких було виділено з державного бюджету. Добрим словом очільник області і відізвався про досвід бердичівлян по переводу на альтернативне опалення котелень міста.

Володимир Кравченко.