Додому НОВИНИ Культура Перемога – за артилеристами

Перемога – за артилеристами

567
ПОДІЛИТИСЬ

Цей тиждень виявився для 26-ї артилерійської бригади наповнений подіями як з внутрішнього життя, так і зовнішніми заходами. Про один з них ми вже розповідали – це участь команд 26 абр у воєнізованому кросу в ОК “Північ” та автоквесті “Інфо-шок” м. Бердичева.

Ми раді повідомити, що наша команда другий рік поспіль виборола перше місце!

Ідейний натхненник та організатор змагання голова Бердичівської міськрайонної організації Національної спілки журналістів України Денис Заремський та співорганізатори Максим Шафранський і Олексій Тростянський запропонували сміливцям кинути виклик долі і побачити, наскільки добре вони знають рідний Бердичів, орієнтуються в його історії та знакових, або скандальних подіях нещодавнього минулого міста.

Знову були адреналін у крові, перегони, мозковий штурм у спробі зрозуміти, яку саме локацію зашифрували організатори. Переслідування на випередження, суперечки і командне долання перешкод.

Команду гармашів представляли: Віталій Мартич – капітан, Едуард Рибалка, Олексій Бекарський, та, дещо перифразовуючи кінематографічну класику, четвертий член команди – “патріотка, активістка, спортсменка і просто гарна дівчина” – Катерина Мільшина.

Справжнім сонячним серцем команди виявилась прес-офіцер Катерина Пухальська, яка перебуває у декретній відпустці. Саме вона, як штурман за комп’ютерним дисплеєм, вела товаришів по хитросплетінню завдань організаторів та вуличками нічного міста. Також варто згадати позакомандного учасника гри – Вадима Чавдара, керманича позашляховика. До речі, завдячуючи саме наявності автомобіля такого класу та досвідченого водія команда виявилась дуже мобільною.