Додому НОВИНИ Влада і громада Перспективу розвитку на 2019-2021 роки затвердили у новоствореній Швайківській ОТГ

Перспективу розвитку на 2019-2021 роки затвердили у новоствореній Швайківській ОТГ

488
ПОДІЛИТИСЬ

Жителі новоствореної Швайківської об’єднаної територіальної громади, в якій вибори пройшли у грудні 2018 року, разом із головою облдержадміністрації Ігорем Гундичем обговорили та затвердили перспективи розвитку громади для реалізації у 2019-2021 роках.

Засідання Ради регіонального розвитку Житомирщини у громаді відбулося 19 лютого під головуванням голови ОДА Ігоря Гундича, за участі голови райдержадміністрації Петра Яригіна, голови районної ради Софії Томашевської, голови ОТГ Тараса Яригіна, депутатів сільської ради, жителів громади.

“Реформа децентралізації, ініційована Президентом України, вже має успіхи та результати в інших громадах Житомирщини. Щодо новостворених громад – вони відчують це з часом. Проекти для розвитку вашої громади, які ви пропонуєте, ми спільно втілимо у життя”, – зазначив Ігор Гундич.

У Перспективному плані розвитку Швайківської об’єднаної територіальної громади, який озвучив голова громади Тарас Яригін, у найближчі 3 роки реалізовуватимуться такі проекти: будівництво амбулаторії; ремонт ФАПів; придбання шкільного автобусу; ремонт доріг; ремонт даху Швайківської ЗОШ; реконструкція дошкільного навчального закладу в селі Слободище; облаштування вуличного освітлення у населених пунктах громади.

Прес-служба райдержадміністрації.