Додому НОВИНИ Влада і громада Перша координаційна зустріч представниць руху «Зе!Жінки» на Житомирщині

Перша координаційна зустріч представниць руху «Зе!Жінки» на Житомирщині

187
ПОДІЛИТИСЬ

Велика внутрішня сила, гнучкий розум та чітке прагнення до змін – на Житомирщині відбулася перша координаційна зустріч представниць руху «Зе!Жінки». Обласна координаторка руху, голова фракції політичної партії «Слуга Народу» у Житомирській обласній раді Людмила Кицак та команда представниць руху готові до продуктивної роботи, змін і подальшого втілення політики рівності.

Під час першої зустрічі представниці обговорили план роботи на найближчий час, визначили ключові цілі. Протидія домашньому та гендерно зумовленому насильству, підтримка і розвиток соціального підприємництва, впровадження та реалізація соціальних ініціатив, популяризація здорового харчування в закладах освіти – пріоритети в діяльності руху «Зе!Жінки» на Житомирщині.

Обласна команда руху представлена менторкою Тетяною Цибою, координаторкою міста Житомир Іриною Гладкою, відповідальними за райони – Галиною Корінною, Анною Левандовською, Юлією Гаєвською, Юлією Ейсмонт-Мігей. Кожна з представниць має своє бачення щодо розвитку громад, які представляє, посилення політичної та громадської активності жінок.

– Для жінок немає нічого неможливого. Коли ми об’єднуємося, ми сильні, дієві та ефективні. Ми здатні творити і змінювати світ довкола, робити його кращим, – зауважила Людмила Кицак. Обласна координаторка запрошує всіх небайдужих та активних приєднуватися до найбільшого жіночого руху в Україні.

Пресслужба депутата Житомирської обласної ради Людмили КИЦАК.