Додому ІНФОРМАЦІЯ ПОВІДОМЛЕННЯ про врахування пропозицій громадськості у проект містобудівної документації

ПОВІДОМЛЕННЯ про врахування пропозицій громадськості у проект містобудівної документації

250
ПОДІЛИТИСЬ

ПОВІДОМЛЕННЯ
про врахування пропозицій громадськості у проект містобудівної документації щодо розробки
“Детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування нежитлових будівель та споруд за межами населених пунктів Осиківської сільської ради Бердичівського району”

Замовник: Бердичівська районна державна адміністрація.

Розробник: ФОП Морозова Л.В.

Мета розробки ДПТ: Визначення можливості відведення земельних ділянок відповідного цільового призначення (територія колишнього господарського двору) для обслуговування існуючих будівель і споруд та розміщення нових об’єктів за межами населених пунктів Осиківської сільської ради, Бердичівського району.
Основні техніко-економічні показники ДПТ:

1. Площа ділянки виконання ДПТ (орієнтовно) – 6,0 га.

2. Загальна площа забудови (орієнтовно) – 6648,7 м2.

3. Площа дорожнього покриття (орієнтовно) – 4428,0 м2.

4. Площа озеленення – 2220,7 м2.

Ознайомлення з матеріалами ДПТ: у відділі будівництва та архітектури райдержадміністрації (м. Бердичів, пл. Соборна, 23).

Відповідальна особа: начальник відділу будівництва та архітектури Бердичівської райдержадміністрації Смірнова Н.А. (4-14-09).

Подання пропозицій із 06.04.2018 року по 06.05.2018 року.

Пропозиції до проекту ДПТ можуть подаватися до відділу будівництва та архітектури Бердичівської райдержадміністрації особами, визначеними частиною сьомою Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555.

Громадські слухання щодо врахування пропозицій громадськості відбудуться в приміщенні клубу с. Осикове Бердичівського району 10.05.2018 року о 11.00 год. Запрошуємо всіх бажаючих.