Додому НОВИНИ Влада і громада Пом’янули загиблих і подякували живим…

Пом’янули загиблих і подякували живим…

387
ПОДІЛИТИСЬ

Громадськість Бердичева День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-річницю виведення військ з Афганістану відзначила в три етапи.

Спочатку в міському Палаці культури відбулась зустріч з інвалідами та членами сімей загиблих в бойових діях воїнів. Присутніх привітали та вручили матеріальну допомогу голови міської та обласної організацій інвалідів війни та Збройних Сил Володимир Борчан і Олексій Чичук, міський голова Василь Мазур, голова міської ради ветеранів Сергій Желєзняк, керівник міської спілки воїнів-афганців Вагіф Мамедов та інші. Після цього відбувся прийом міським головою.

Потім відбувся вечір Пам’яті, в ході якого своїх бойових побратимів привітали голови міської та обласної спілок організацій воїнів-афганців Вагіф Мамедов і Павло Мєнтов.

Зі словами щирої вдячності за їх вірність військовому обов’язку до присутніх звернулися міський голова Василь Мазур і народний депутат України Олександр Ревега.

Гарна концертна програма супроводжувалась фрагментами відеофільмів.

Завершальним акордом Дня вшанування став мітинг, який відбувся біля меморіального комплексу на Червоній Горі.

Від імені народного депутата України Олександра Ревеги його помічник Віталій Березовенко зазначив, що учасники бойових дій на територіях інших держав і нині допомагають своїм досвідом бійцям АТО. Заступник міського голови Валентина Адаменко підкреслила, що бойовий дух учасників тих далеких подій служить прикладом для нинішніх захисників Вітчизни, а голова міської спілки Вагіф Мамедов, зокрема, зазначив, що його побратими понесли втрати під час Революції Гідності і нині також виконують свій воїнський обов’язок в зоні АТО.

Покладаються квіти до меморіального комплексу та пам’ятника воїнам-артилеристам…