Додому НОВИНИ Культура Поїздка дітей Бердичівського району до Верховної Ради України

Поїздка дітей Бердичівського району до Верховної Ради України

844
ПОДІЛИТИСЬ

21 квітня 2016 року за сприянням народного депутата України Олександра Васильовича Ревеги була організована поїздка для дітей Бердичівського району – переможців обласного етапу між предметних олімпіад, обласних конкурсів до Верховної Ради України м. Києва.

З побажаннями гарного проведення часу та отримання цікавих і захоплюючих вражень звернулася до юних дарувань Бердичівського району перший заступник голови райдержадміністрації – Тетяна Володимирівна Наумчук.

У кулуарах Верховній Ради діти мали можливість побувати в її ошатних стінах, відвідати залу засідань, конференц-залу, трибуну для надання інтерв’ю та поспілкуватися і зробити фото на згадку з народним депутатом України Олександром Васильовичем Ревегою.

Після екскурсії було організовано гарячий обід у буфеті Верховної Ради.

IMG_0772_1Також діти відвідали “Музей українського костюма та української писанки” (смт. Немішаєве), в якому представлено костюми всіх областей України середини ХІХ – початку ХХ ст., вироби гончарства і різьбярства, ткацтва, гаптування понад 3000 екземплярів писанок, цікава експозиція оберегів з усієї України. Особливим є розділ рушників кожної області.

Відділ освіти та учні району, які були учасника цієї цікавої подорожі, висловлюють щиру подяку і побажання міцного здоров’я, успіхів, процвітання народному депутату України Олександру Васильовичу Ревезі.

Щиро Вам ДЯКУЄМО!

Методист РМК
С.В. Павлусь

IMG_0825_1